Ilmainen BabyBox®

BabyBox®in saa Lastentarvike-myymälästä. BabyBox® on ilmainen lahja raskaana oleville, sekä tuoreille vanhemmille. Tilattuanne ilmaisen BabyBox in, voitte noutaa sen Lastentarvike-liikkeestä ennen kuin lapsenne on 3 kuukautta vanha.  
Ilmoitan hyväksyväni, että minulle lähetetään markkinointia, tietoa ja tavaranäytteitä sähköpostitse, tekstiviestitse tai muiden sähköisten medioiden kautta Nordic Family Group AB:lta ja heidän yhteistyökumppaneiltaan: Lastentarvike, Liberokerho ja Procter & Gamble trusted brands. Olen tietoinen, että voin milloin tahansa perua suostumukseni ilmoittamalla siitä Nordic Family Groupille Yhteystiedot-välilehden kautta.  Kun tilaat Babyboxin, liityt samalla myös Liberokerhoon.

Ilmoitan myös hyväksyväni, että BabyBoxin takana oleva yritys (Nordic Family Group) tallentaa ja lähettää yllä olevaan lomakkeeseen täyttämäni henkilötiedot edellä mainituille yhteistyökumppaneille.  Nordic Family Group ja yhteistyökumppanit käyttävät henkilötietoja tiedottaakseen ja kertoakseen tarjouksista kuvatun mukaisesti.

Ymmärrän, että voin milloin tahansa perua suostumukseni ilmoittamalla siitä Nordic Family Groupille: www.babybox.fi/unsubscribe.aspx

Lue lisää oikeuksistasi ja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaperiaatteistamme..

HUOM! Jos et saa vahvistusviestiä, niin tarkista sähköpostisiroskapostikansio. 

Yhteistyössä